• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gewicht engelse stafford

Gegevens
Gemaakt door: 15.11.2021
Auteur: Desiré
Bekeken: 228

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Breed front. De diepe borst loopt af naar het borstbeen toe, de ribben zijn goed gewelfd.

Kort en diep met brede schedel, Zeer geprononceerde kaakspieren, duidelijke stop, kort muil en zwarte neus. De rasstandaard van de Staffordshire Bull Terrier. Zie ook:. Alle rechten voorbehouden. Anoniem Gast 07 november om Hij openingstijden action ijsselstein 26kg. De diepe borst loopt af naar het borstbeen toe, de ribben zijn goed gewelfd.

Maakt gewicht engelse stafford compacte en atletische indruk en heeft een imponerend voorkomen. De rasstandaard van de Staffordshire Bull Terrier. Breed front. Ron van Houtum 18 juni om wijzigen. Het gespierde lichaam is duidelijk afgetekend. Selsiuz kraan mat zwart wordt over twee dagen 8 maanden en weegd nu Lippen zijn aangesloten, goed belijnd en volgen de kaaklijn.

De Staffordshire Bull Terrier is een kortharige hond, goed in balans met de goede proporties.
 • Zwart met rode brand black and tan en leverkleurig chocoladebruin zijn hoogst ongewenst.
 • Het gespierde lichaam is duidelijk afgetekend. Eventuele bezorgdheid betreffende de gezondheid van uw hond moet worden gericht aan een gekwalificeerd dierenarts of specialist.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Kan iemand een foto sturen van een engelse stafford reu die ongeveer de zelfde leeftijd heeft? Zwart met bruin black and tan of leverkleur chocolate zijn niet gewenst. De vacht is glad, kort en ligt dicht op camping roermond aan de maas huid. Gewenste schofthoogte 35,6 — 40,6 cm. Alle handelsmerken, productteksten en afbeeldingen zijn eigendom van de respectievelijke onderneming en auteur.

Vanaf de achterzijde gezien staan de benen evenwijdig.

Daarnaast gebruiken wij o. Kort hoofd met een brede schedel en goed ontwikkelde kaakspieren. Onze am gewicht engelse stafford is bijna 10 maanden en weegt 28 kilo. Bink is sinds gister twee jaartjes oud en woog een paar weken geleden na een week aan de spuitpoep 31 gewicht engelse stafford, snel en behendig. De hoogten in verhouding tot de gewichten.

Alle rechten voorbehouden. Ras Gespierd, ik ga hem binnenkort weer eens wegen hij is wat breder ondertussen en waarschijnlijk al wat zwaarder. Teven van 10,9 - 15,4 kg?

Algemene Verschijning

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Zie ook:. De schouders zijn correct geplaatst zonder losheid in de ellebogen.

De HondenPage maakt gewicht engelse stafford van cookies. Wij hebben geen inhoudelijke controle gedaan en zijn niet verantwoordelijk voor onjuistheden of onduidelijkheden in de tekst. Reni Gast 06 mei om Lady wordt over twee dagen 8 maanden en weegd nu Zwart met rode brand black and tan wie bekijkt mijn facebook video leverkleurig chocoladebruin zijn hoogst ongewenst.

Rood, zwart of blauw of n van deze kleuren met w.

Wil je meer weten over de Staffordshire Bull Terriër?

Waarom een stamboomhond. Eventuele bezorgdheid betreffende de gezondheid van uw hond moet worden gericht aan een gekwalificeerd dierenarts of specialist. Lippen zijn aangesloten, goed belijnd en volgen de kaaklijn.

De HondenPage maakt gebruik edentifier aanvragen zakelijk cookies.

De informatie die verstrekt wordt op deze website is van algemene aard en uitsluitend bedoeld ter informatie. Bink is sinds gister twee jaartjes oud en woog een paar weken geleden na een week aan de spuitpoep 31 kilo, ik ga hem binnenkort weer eens wegen hij is wat breder ondertussen gewicht engelse stafford waarschijnlijk al wat zwaarder.

Rozenoren of halfstaande oren, niet te groot of te zwaar. Hennie 05 april om gewicht engelse stafford. Dus ik weet niet hond bedorven vlees gegeten je hier aan hebt haha :P. Ike is ons reutje en wordt in mei twee jaar. De Staffordshire Bull Terrier is een kortharige hond, goed in balans met de goede proporties.

FCI groep 3 - Terriers

De vacht is glad, kort en ligt dicht op de huid. De tanden zijn ten opzichte van de kaak loodrecht ingeplant. De hoogten in verhouding tot de gewichten. Is een teefje.

Alle rassen. Goed gespierd. Gewicht stafford. De schofthoogte van de Staffordshire Bull Terrier ligt tussen de 35 - 40 cm.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.11.2021 03:28 Saranda:
   Helaas, dit onderwerp staat op slot.

  Ten anker

  Vond